Gå till innehåll

SSF

En bild

Unga ledare på snö – för alla våra idrotter

Är du 15–25 år och har ett intresse för skidor, snowboard och ledarskap? är du eller vill du bli ledare i förening? Då finns möjligheter för dig att träffas med andra med samma intresse.

Svenska Skidförbundet vill se fler unga ledare i våra föreningar. Vi startade upp i höstas med en unga ledare helg på Bosön där 70 st ungdomar och 10 ledare deltog. Det var en fullmatad helg på Bosön med workshops, inspirerade föreläsningar, utbildning och intressanta samtal inom ledarskap, träning, event och anläggning samt andra ämnen som rör Svenska Skidförbundets organisation. Vi deltog också digitalt en stund på Skidtinget i Uppsala och inspirerade till ungt inflytande i Svenska Skidförbundet. Vi hade också några av våra världsstjärnor och ledare från några av våra idrotter. Deltagarna erbjöds helpension, dagsaktivitet/utbildning och övernattning.

Unga ledare på snö återträffen 2023 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du som deltog på Unga ledare på Snö den 13-15 oktober 2023 är välkommer att delta på vår digitala återträff den 15 februari 2024 klockan 20.00-21.30, inbjudan kommer till din mejlkorg.

Och du! Vi räknar med att göra en utbildningshelg igen 2024!

Saknar du föreningstillhörighet?

Om du ännu inte har något uppdrag som ledare i förening eller du kanske har ledaruppdrag men inte tillhör en förening, hör du av dig till anna-karin.jejlid@skidor.com så får du hjälp med att hitta en förening att vara ledare i.

Nätverket Unga ledare på snö

Nu skapar vi tillsammans upp nätverket Unga ledare på snö. Är du mellan 14-25 och vill vara med och påverka i det vuxna rummet. Eftersom unga vet bäst vad de unga vill, vi är morgondagens ledare!

Torsdagen den 14 mars klockan 20.00 träffas vi på teams. Här är anmälan till nätverket Unga ledare på snö. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länken skickas ut någon dag innan till den mejl du anger.

Även om du inte kan vara med just den tiden så anmäl dig, så vet vi att du är intresserad av att vara med och kommer att få information.

Senast uppdaterad
2024-02-15
Publicerad
2023-08-17
Skribent
Anna-Karin Jejlid, SSF
Kontaktperson
Anna-Karin Jejlid
anna-karin.jejlid@skidor.com
0702161020

Huvudsponsor